Därför vill jag ta vara med och ta ansvar för Södertälje – mitt och mina barns hem

Välkommen till min sida. Jag är socialdemokrat och kandiderar till att vara med och leda Södertälje.

Såhär förklarar jag i några korta meningar varför jag är politiskt engagerad och vill vara med och utveckla det samhälle vi lever i:

”För mig är Södertälje mitt hem. Jag är född här, mina barn är födda här och jag vill vara delaktig i det lag som tar ansvar för Södertäljes framtid. För att alla ska få samma chans behöver ett samhälle ha bra skolor och förskolor. Den som lyckas nå framgång ska vara den som gör sitt bästa och gör rätt för sig. Inte den vars föräldrar har råd att betala mest läxhjälp.”

Här kan du läsa mer om vad vi vill Södertälje vill uträtta för Södertälje i framtiden.

Comments are closed.